Trainers Development Camp 

IPSF i samband med EPSF (Egyptian Pharmaceutical Students’ Federation) bjuder in er till Trainers Development Camp som kommer att äga rum i DAHAB, Egypten under perioden 16-21 mars 2015. Kostnaden för att delta i detta ligger runt 190 euro (mat, lokala transport och all material ingår).

Hur kommer du att dra nytta av evenemanget? 
Som IPSF Trainer kommer du att kunna hålla utbildningar i samband med IPSF kongresser och regionala symposier. Du kommer även att få möjlighet att resa utomlands i samband med inbjudningar från IPSF member association, där du får möjlighet att hjälpa dem ut genom att leverera kvalitet sessioner och aktivt bidra till deras utbildningssessioner.

Är du intresserad av att delta i eventet, 


Sista anmälningsdag 25:e februari

Kallelsen på engelska hittar du HÄR