EPSA kongresser

EPSA arrangerar fyra årliga kongresser: EPSA Annual Congress, EPSA Autumn Assembly, EPSA Summer University och EPSA Annual Reception.

Det största är EPSA Annual Congress som äger rum under våren varje år. Den näst största kongressen är EPSA Autumn Assembly som arrangeras varje höst. Båda kongresserna har symposium, parallella föreläsningar med workshops, trainings andra utbildningar och General Assembly (GA). Under GA på Annual Congress väljs EPSAs styrelse och ämbetsmän. 

Under EPSA Summer University ges deltagarna en unik sommarupplevelse karaktäriserad av utbildning och socialt program. EPSA Annual Reception är en endags kongress som arrangeras i Bryssel, Belgien. Under denna kongress presenteras EPSAs verksamhet under det gångna året för medlemmarna och professionella partners och ett specifikt ämne diskuteras tillsammans med yrkesverksamma.

 

Kommande kongresser

2014

Registreringen är stängd

Var: Ohrid i Makedoinien
När: 21 – 27 juli
Pris: 220 € (exkl. flygresa)
Tema: Soft skills – Kommunikation
– Ledarskap  – Samarbete
   
Registreringen öppnar 15 maj 2014

Är du sugen på att träffa hundratals farmacistudenter från hela Europa nu i sommar och samtidigt utveckla dina soft skills?

Missa inte chansen att åka på denna heta kongress!

www.epsa-online.org/su2014/

Läs hela inlägget »

Registreingen är stängd

Vad är Annual Congress?
Annual Congress är ett utmärkt tillfälle att få träffa och knyta kontakter med farmacistuderande från hela Europa!

Årets kongress kommer gå av stapeln i Budapest från den 25 april till den 1 maj. Under kongressen kommer det hållas föreläsningar och workshops utgående från årets tema: Interprofessional collaboration and education.

Kongressen bjuder även på en rad olika sociala tillställningar, kvällsaktiviteter och Budapest-sightseeing. Mer information hittar du här: http://epsa-ac2014.com/

Hur anmäler jag mig till Annual Congress?
Anmälan görs via EPSA-hemsidan. På måndag, den 13 januari öppnar registreringen.
http://epsa-online.org/index.php/events/annual-congress

Det är ett begränsat antal platser så först till kvarn är det som gäller!

Kongressavgiften är 325€. I avgiften ingår boende, mat, föreläsningar, workshops samt tillträde till en rad sociala aktiviteter. Det enda som tillkommer kostnadsmässigt är resan dit och tillbaka.

Har du några frågor eller funderingar?
Kontakta vår EPSA-delegat Linn Jansson på epsa@snaps-online.se eller via Facebook.

Läs hela inlägget »

Registreringen är stängd

Vårens EPSA-kongress är i Catania, Italien, temat för kongressens symposium kommer vara "Specialization"

Kongressen kommer att äga rum 22-28 april och registreringen öppnar den 1 december. Det finns två olika anmälningsperioder med två olika avgifter. Vi ser helst att de som vill åka med anmäler sig i första perioden för att vi ska hinna förbereda oss inför resan. Avgiften för den första anmälningsperioden är 325 euro och i den andra anmälningsperioden ligger avgiften på 375 euro.

Den första anmälningsperioden öppnar den 1 december. Datumet är ändrat till 8 december

Läs hela inlägget »


Reseberättelser

2014

EPSA-kongress i Budapest var härlig, intensiv och inspirerande. Det fanns många olika sorters aktiviteter att delta på under alla EPSA-kongressdagarna och ungerska HUPSA har gjort ett jättebra jobb. Workshopsledare från industriföretag hade kommit till Budapest och berättade bland annat om läkemedelsutveckling och hur rekryteringsprocessen av nya farmaceuter kan se ut. EPSA bjöd även på mängder av Soft skills-workshops där man övade på och diskuterade om exempelvis ledarskap och kommunikation.

Festligheter under kvällarna med älg-svenskar under Animal Night och knäckebröd-med-kaviar-utdelning i traditionsenlig IKEA-utstyrsel under International Night var riktigt roliga och välorganiserade. EPSA är riktigt duktiga på att skapa en glädjefylld, festlig atmosfär och den knepiga EPSA-dansen är bara en av många EPSA-tokigheter som vi fått prova på. Alla är på kongressen för att ha roligt. Att varje kväll med dans och skratt slutade framåt småtimmarna är en självklarhet för alla deltagare!

loading...
Läs hela inlägget »

Kalender