EPSA kongress i Budapest 2014

EPSA-kongress i Budapest var härlig, intensiv och inspirerande. Det fanns många olika sorters aktiviteter att delta på under alla EPSA-kongressdagarna och ungerska HUPSA har gjort ett jättebra jobb. Workshopsledare från industriföretag hade kommit till Budapest och berättade bland annat om läkemedelsutveckling och hur rekryteringsprocessen av nya farmaceuter kan se ut. EPSA bjöd även på mängder av Soft skills-workshops där man övade på och diskuterade om exempelvis ledarskap och kommunikation.

Festligheter under kvällarna med älg-svenskar under Animal Night och knäckebröd-med-kaviar-utdelning i traditionsenlig IKEA-utstyrsel under International Night var riktigt roliga och välorganiserade. EPSA är riktigt duktiga på att skapa en glädjefylld, festlig atmosfär och den knepiga EPSA-dansen är bara en av många EPSA-tokigheter som vi fått prova på. Alla är på kongressen för att ha roligt. Att varje kväll med dans och skratt slutade framåt småtimmarna är en självklarhet för alla deltagare!

loading...

Kommentera gärna: