Instagram (@snaps_sweden)

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.

SNAPS Long-Weekend 2021

SNAPS Long-Weekend 2021!!

✨ SNAPS LONG WEEKEND 2021 ✨

Hoppas ni är lika taggade som oss på årets händelse för farmacistudenter: SNAPS Weekend!!! detta år med tema: ”Hjärnan och Läkemedel”

Boka redan nu in 4-7 November då vi ändrat konceptet till en LONG weekend som sker digitalt

Förbered er på en weekend fullspäckad av mingel, spännande föreläsningar, spelkväll och sittning!
Det kommer även finnas fantastiska goodiebags att köpa för en liten slant

SNAPS fullmäktige, Höstmöte 21

SNAPS fullmäktige, höstmöte 2021

Hej allihopa, i november (exakt datum kommer längre fram) hålls vårt höstmöte där vi bland annat väljer in nya styrelsemedlemmar!
I år behöver vi verkligen er hjälp alla medlemmar/följare/fans/kompisar eftersom ALLA poster kommer vara vakanta!!

Vi söker alltså ordförande, kassör, sekreterare, PR-ansvarig, ledamot, EPSA-LS och IPSF-CP
Värt att nämna är att man inte behöver någon tidigare erfarenhet samt att man är medlem i SNAPS automatiskt om man är medlem i SAKS eller FaS! 
Är ni sugna? Kontakta någon av oss för att få mer info

Alla SNAPS medlemmar är självklart välkomna att vara med på mötet även om man inte vill söka till styrelsen ☘️

Sök till SNAPS!

Vi kommer välja in nya styrelsemedlemmar på vårmötet den 14e April!
Är du intresserad av att hjälpa oss i arbetet för farmacistudenter i Sverige? Kanske är du vår nya kassör/sekreterare/EPSA-LS/ledamot?

Håll utkik på storys för lite kortfattad info om posterna, läs igenom presentationerna nuvarande styrelsemedlemmar gjort eller kika in på vår hemsida snaps-online.se för mer information! 

Ta chansen att vara med i vårt fantastiska gäng! Inga speciella förkunskaper krävs, vi alla hjälps åt
Tveka inte på att höra av dig till någon av oss i styrelsen om du har några funderingar.
Skicka en ansökan till president@snaps-online.se senast 11/4 om du vill kandidera, du kommer inte ångra dig!!

Presentation av PR-ansvarig

✨Elin, Termin 2, Göteborg✨

Vad är din roll i SNAPS?
Jag är PR-ansvarig i SNAPS. Jag har alltså hand om vår Instagram, Facebook och Hemsida mm. Jag designar inlägg och storys, skapar facebook-evenemang, gör broschyrer, uppdaterar och försöker sprida vad vi gör. Jag har även en del kontakt med våra sponsorer.

Varför valde du att gå med i styrelsen?
Jag tycker om att engagera mig utöver plugget, så när jag fick upp ögonen för vad SNAPS är så tyckte jag det verkade jätteroligt. Vår kassör Emma mailade efter att jag anmält mig till SNAPS-weekend i höstas och tipsade om att de hade vakanta poster att söka.

Vilka egenskaper tycker du man ska ha för att passa på din post?
Mest ska man nog tycka det är roligt med sociala medier och att vara kreativ. Att vara driven och engagerad är också ett plus. Det är också bra att vara flexibel och hjälpsam mot de andra i styrelsen!

Vad är det bästa med SNAPS?
Jag tycker det bästa är alla andra farmacistudenter man får kontakt med, både i och utanför Sverige. Man får även något extra att pyssla med utöver plugget som ändå har med vårt framtida yrke att göra. Sen tycker jag att det är kul att få lära känna alla i styrelsen.

☘️ Har du några sista ord?
I vår har vi flera poster som blir vakanta, så om du vill vara del av vårt härliga gäng, SÖK! Du kommer inte ångra dig!
Om du har några frågor om min post kan du maila till pr@snaps-online.se

Presentation av IPSF-CP

✨Yousif, termin 3, Uppsala✨

Vad är din roll i SNAPS?
Jag är en IPSF-CP (International Pharmaceutical Students’ Federation - Contact Person). Som IPSF kontaktperson är man kontakten mellan SNAPS och andra föreningar i hela världen. Man kan läsa vad andra organisationer (som motsvarar SNAPS i Sverige) har gjort för aktiviteter. Man publicerar även en så kallad “activity report” för att andra organisationer skall kunna få se vi i SNAPS gör för aktiviteter. Man kan anordna aktiviteter, tävlingar och även jobba med roliga projekt. Man har koll på kongresser.

Varför valde du att gå med i styrelsen?
Man kan inte bara plugga hela tiden. Man behöver göra något roligt vid sidan om plugget. I början tänkte jag att det mycket jobb men när man har suttit som IPSF-CP i en månad då vänjer man sig. Det är precis som allting nytt kan låta lite skrämmande i början. IPSF-CP den roligaste posten av alla och absolut mest SOCIAL!!! ;)

Vilka egenskaper tycker du man ska ha för att passa på din post?
Du kan gå med i IPSF-CP även under första terminen, det kräver inga förkunskaper inom farmaci. Så länge du håller koll på dina mejl och läser viktiga dokument du får vid överlämningen kommer det gå bra! Försök att närvara på alla globala sessioner som sker ca en gång per månad och förmedla vad som sagts till dina bästa medlemmar på SNAPS ;)

Vad är det bästa med SNAPS?
I och med att jag pendlar mellan Västerås och Uppsala så är SNAPS en bra organisation att arbeta med för att mycket av arbeten sker på distans som kan göra hemma. Alla inom SNAPS hjälps åt så mycket. Du är inte bara själv ansvarig för din post om du inte hänger med eller om du får hinder kan du alltid fråga andra medlemmar om hjälp och vi hjälper varandra. Vi är en egen familj :)

Har du några sista ord?
“Mod är inte att inte känna rädsla, mod är att känna rädsla och göra det ändå” Ett av mina favorita citat! Du vinner mycket mer än vad du förlorar om du vågar göra saker. Våga vara med i SNAPS! Våga ställa upp! Våga ställa frågor! VÅGA VÅGA VÅGA!

Presentation av Ordförande

✨ Molly, termin 2, Göteborg ✨

Vad är din roll i SNAPS?
Jag är ordförande för 2021, vilket innebär att jag har övergripande ansvar för SNAPS, delegerar ut och ser till att arbetsuppgifter följs, och håller i SNAPS-möten.

Varför valde du att gå med i styrelsen?
Jag ville engagera mig mer utöver apotekarstudierna. Det började väl egentligen i samband med SNAPS Weekend 2020, då jag kom i kontakt med Emma, vår kassör. Med sitt engagemang sålde hon mig helt och hållet på SNAPS som jag tyvärr inte hört om så mycket sedan innan! Rollen som ordförande valde jag att ansöka om då jag tycker om att ta ansvar och initiativ, och jag har definitivt inte ångrat mig en sekund!

Vilka egenskaper tycker du man ska ha för att passa på din post?
Först och främst tycker jag det är mycket viktigt att man är positiv i sin attityd och ansvarstagande. Som sagt innebär posten ordförande mycket ansvar och att man kan ta initiativ för nya utmaningar och frågor. Positivitet är viktigt då man dels utgör ansiktet utåt för SNAPS och dels vill kunna upprätthålla en positiv bild och motivation i styrelsen.

Vad är det bästa med SNAPS?
Det finns så otroligt mycket som är jättebra med SNAPS, men att kunna knyta kontakter med apotekarstudenter utomlands såväl som utomlands och anordna event är nog högt uppe på listan. Vidare skulle jag även säga styrelsen, för det är en fantastisk grupp individer och jag är ärad att få samarbeta med dem. Jag skulle kunna fortsätta hur länge som helst, men ja, kontakter, evenemang och själva styrelsen är nog bäst!

Har du några sista ord?
Vi har som sagt fyra poster som öppnas här nu till våren och några av dem har redan blivit introducerade. Kassör, Sekreterare, EPSA-LS och Ledamot är de fyra poster man kan ansöka till! Vill du bli del av en organisation som kan påverka farmaciutbildningar i hela Sverige och knyta kontakter med farmacistudenter runt om hela världen, ja då är SNAPS något för dig! Kontakta våra styrelsemedlemmar för mer information om deras olika roller och vid intresse om att ansöka, kontakta mig på: president@snaps-online.se!
Hoppas vi hörs!

Presentation av Kassör

✨ Emma, Termin 8, Göteborg ✨

Vad är din roll i SNAPS?
Jag är kassör i SNAPS vilket innebär att det är jag som har ansvar för SNAPS ekonomi. Jag betalar fakturor, skapar fakturor, deklarerar och har hand om bokföringen. 

Varför valde du att gå med i styrelsen?
Jag ville engagera mig i något utöver studierna. Min kompis Lina satt som ledamot i SNAPS och via henne fick jag reda på att det behövdes en ny kassör. Jag valde att gå med för att jag ville lära känna studenter från Uppsala och samtidigt tänkte jag att det kan vara nyttigt att lära sig lite mer om ekonomi. 

Vilka egenskaper tycker du man ska ha för att passa på din post?
Noggrannhet är den viktigaste egenskapen och att man är ansvarstagande! Jag tror många tänker att det är svårt alt tar mycket tid att vara kassör. Det är egentligen inte så svårt utan man kommer in i arbetet snabbt även om man inte har några tidigare erfarenheter inom ekonomi. I perioder kan man behöva lägga ner en del tid på det, men om jag ska vara ärlig så har jag nog lagt ner mer tid på andra projekt, events osv inom styrelsen än vad jag suttit med rent kassörsarbete.

Vad är det bästa med SNAPS?
Alla kontakter man får - både med andra studenter i Sverige men även utomlands! Ständigt nya projekt, frågor och evenemang man kan engagera sig i! Rekommenderar verkligen att gå med i styrelsen!

Har du några sista ord?
Posten som kassör är öppen inför hösten eftersom jag ska på utlandstermin och då inte kommer ha tillgång till bokföringsprogrammet. Detta är en kanon chans för dig som är sugen på att engagera dig men inte vill sätta upp dig på ett helt år! Du väljs in som kassör 1 juli - sista december och får under hela perioden hjälp av mig om det behövs! Att vara med i SNAPS styrelse är verkligen superroligt! Att vara kassör innebär att man har ansvar för ekonomin MEN det finns alla möjligheter att engagera sig i andra saker också som internationella events och att vara med och påverka farmaci-utbildningarna i Sverige! Är du intresserad och vill veta mer - kontakt mig på treasurer@snaps-online.se!

Presentation av Sekreterare

✨ Reuana, Termin 5, Uppsala ✨

Vad är din roll i SNAPS?
Som sekreterare är jag ansvarig för att skriva kallelseprotokoll inför SNAPS styrelsemöten och att skicka ut dessa till styrelsemedlemmarna. Jag fyller i styrelsemötesprotokollen under styrelsemöten samt renskriver och signerar dessa i efterhand.

Varför valde du att gå med i styrelsen?
Jag blev informerad om att sekreterarposten på SNAPS var vakant och tänkte att jag ville prova på något nytt som också är relaterat till min utbildning. Det valet ångrar jag inte idag!

Vilka egenskaper tycker du man ska ha för att passa på din post?
Att vara sekreterare innebär att arbeta flitigt under själva styrelsemötet men ha mindre arbetsuppgifter i övrigt. Detta omfattar en arbetstid på ca 3-4 timmar i månaden. Därför passar posten dig som vill engagera dig men som vill ha enklare arbetsuppgifter.

Vad är det bästa med SNAPS?
Det bästa med SNAPS är att träffa andra farmacistudenter från Sverige och världen, vara med och arrangera evenemang samt påverka utbildningen.

Har du några sista ord?
SNAPS har en nyttig arbetsmiljö där alla är hjälpsamma och enkla att skratta med.
Tveka inte på att höra av dig till secretary@snaps-online.se vid frågor och passa på att söka till de vakanta posterna om detta känns som något för dig!

Presentation av EPSA-LS

✨ Catherine, Termin 7, Uppsala ✨

Vad gör du i SNAPS?
Min roll som EPSA-LS innebär att jag fungerar som en länk mellan SNAPS och European Pharmaceutical Students Association(EPSA). Jag genomför studiebevakning på europeisk nivå genom att informera och delta i olika aktiviteter som EPSA gör.

Varför valde du att gå med i styrelsen?
Rollen som EPSA-LS var särskilt intressant eftersom jag får möjlighet att vara med internationellt i arbetet med farmaci yrket i Europa. Jag såg det också som en mycket bra erfarenhet inför framtiden och idag är jag mycket glad att jag tog chansen att vara med. 

Vad ska man ha för egenskaper/ personlighet för att passa på posten?
Som person bör du gilla att träffa nya människor eftersom du kommer lära känna och vara i kontakt med fantastiska farmacistudenter från Europa och Sverige. Du bör även en vara motiverad och strukturerad person.

Vad är det bästa med SNAPS?
Det är svårt att nämna en specifik sak men jag skulle säga att det är att lära sig mer om hur farmacins värld ser ut internationellt och ha en möjlighet att påverka mitt yrke.

Några sista ord?
Tveka inte att söka om du vill knyta kontakter med farmacistudenter och växa som person. Hör av dig till mig via epsa@snaps-online.se om du har någon fundering.

SNAPS styrelse VT21

Vi är stolta att presentera styrelsen för vårterminen år 2021! Tveka inte att höra av er till någon av oss om ni vill komma i kontakt med SNAPS.

Ordförande:
Molly Sivertson, Apotekarstudent, Göteborg
president@snaps-online.se 

EPSA LS: 
Catherine Yawe, Apotekarstudent, Uppsala
epsa@snaps-online.se 

IPSF CP:
Yousif Al-Ogaidi, Apotekarstudent, Uppsala
ipsf@snaps-online.se 

Kassör:
Emma Stoopendahl, Apotekarstudent, Göteborg
treasurer@snaps-online.se 

Ledamot:
Dylan Garamani, Apotekarstudent, Uppsala
director@snaps-online.se 

PR-ansvarig:
Elin Eliasson, Apotekarstudent, Göteborg
PR@snaps-online.se

Sekreterare:
Reuana  Zaki, Apotekarstudent, Uppsala
secretary@snaps-online.se 

Online Twinnet med PPSA & SNAPS

Vill du lära känna fellow farmacistudenter från Polen och samtidigt lära dig mer om läkemedelsinteraktioner och toxicitet?!  (Klart du vill! )

Den 22-24 samt 30-31 januari kommer SNAPS tillsammans med Polish Pharmaceutical Student Association (PPSA) anordna ett Online Twinnet med temat "Drug Interactions and toxicty"!

Deltagare:
20 farmacistudenter från Sverige samt 20 farmacistudenter från Polen!

Hur kommer det gå till?

Under två helger kommer man ha möjlighet att lära känna studenter från Polen, vara med på olika aktiviteter samt lyssna till föreläsningar från respektive länder. Som svensk student kommer man bland annat få en inblick i den polska studentorganisationen PPSA, staden Sosnowiec samt hur det ser ut på ett polskt apotek.
 
Under Sveriges helg (23-24 jan) kommer vi ha föreläsningar kring läkemedelsinteraktioner och toxicitet med bland annat föreläsare från Uppsala Universitet samt en klinisk apotekare från Akademiska sjukhuset.

 Under Polens helg kommer vi bland annat lyssna till polska föreläsare på temat och ha soft skill training!

Helgerna kommer även fyllas med roliga aktiviteter där man får chans att lära känna andra studenter från Polen och Sverige.
Utöver detta så kommer varje svensk deltagare få en liten present från Polen!

Kostnad för deltagare: 70 sek

Vid frågor, hör av er till epsa@snaps-online.

Anmälningsformulär kommer ut mån 7/12 i facebook evenemanget:
https://fb.me/e/3ir3ACNae 

SNAPS WEEKEND 2020

SNAPS WEEKEND 2020!!

Äntligen kan vi i SNAPS meddela att temat för årets SNAPS WEEKEND är Biologiska läkemedel. Under helgen den 13-15 november kommer du som farmacistudent bl.a. kunna delta i föreläsningar och workshops relaterade till ämnet och vara med på vår årliga sittning! Mer information kommer snarast men glöm inte att SAVE THE DATE 13-15 november! 

Facebook länk:
https://www.facebook.com/events/313594146381300/

SNAPS STYRELSE HT20

Vi är stolta att presentera styrelsen för höstterminen år 2020! Tveka inte att höra av er till någon av oss om ni vill komma i kontakt med SNAPS.

Ordförande: Sofia Hogander, Apotekarstudent, Uppsala
EPSA LS: Catherine Yawe, Apotekarstudent, Uppsala
IPSF CP: Cecilia Lindh, Apotekarstudent, Uppsala
Kassör: Emma Stoopendahl, Apotekarstudent, Göteborg
Ledamot: Dylan Garamani, Apotekarstudent, Uppsala
PR-ansvarig: Yllka Rama, Apotekarstudent, Uppsala
Sekreterare: Reuana  Zaki, Apotekarstudent, Uppsala


Varmt välkomna att höra av er till oss om ni har några frågor! :

MIDDAG MED SNAPS

Senaste avsnittet av European Industrial Pharmacy!

Tack vare ett avtal med Euromed Communications ger EPSA sina medlemmar fri tillgång till European Industrial Pharmacy, som publiceras kvartalsvis. Ta vara på detta och läs senaste numret i den bifogade filen!

Huvudämnet är FMD-direktivet, så om du har undrat ett tag om vad det betyder för apotek och varför direktivet var nödvändigt hittar du detaljerad information i EIP. FMD-direktivet föreskriver att de mer än 2200 läkemedelsföretag som har marknadsföringstillstånd för att leverera Rx-läkemedel till länder i hela Europeiska ekonomiska samarbetsområdet måste ladda upp unika identifieringskoder för varje paket med läkemedel som tillverkas eller omförpackas.

det rimligt att säga att bristen på FMD kan motverka forskning och utveckling inom biovetenskap? Vilka är de viktigaste frågorna hittills i genomförandet? Har osäkerheter kring Brexit någon inverkan på FMD? Kolla in mer information om det och hitta svaren i den bifogade utgåvan.

SNAPS GULDSPONSOR FÖR 2020

SNAPS har fått en ny samarbetspartner och Guldsponsor för år 2020!

GUM är ett företag som nyttjar den senaste forskningen och tekniken för att hjälpa tandvården och farmaceuter att erbjuda patienterna bästa möjliga munvård och att leverera SUNSTARS löfte om bättre hälsa och bättre liv. Företaget säljer ett flertal olika medicintekniska produkter för förbättrad tandhälsa och tandvård. 

Vi ser framemot vårt framtida samarbete med er!

SNAPS styrelse vårterminen 2020

Vi är stolta att presentera styrelsen för vårterminen år 2020! Tveka inte att höra av er till någon av oss om ni vill komma i kontakt med SNAPS.

Ordförande: Sofia Hogander, Apotekarstudent, Uppsala
EPSA LS: Ulrika Linde, Apotekarstudent, Uppsala
IPSF CP: Allan Salih, Apotekarstudent, Uppsala
Kassör: Emma Stoopendahl, Apotekarstudent, Göteborg
Ledamot: Lina Jonsson, Apotekarstudent, Göteborg
PR-ansvarig: Yllka Rama, Apotekarstudent, Uppsala
Sekreterare: Vakant

Det finns ännu möjlighet att kandidera till sekreterare! Hör av dig till styrelsen på president@snaps-online.se om du vill veta mer!

Enkätundersökning angående Interprofessionellt lärande

Just nu genomför EPSA en enkätundersökning angående Interprofessionellt lärande. Det är upp till oss att se till att Sveriges röst blir hörd! Enkäten hittar du här och den är öppen till 31 juli!

SNAPS styrelse höstterminen 2019

Under SNAPS Fullmäktiges vårmöte den 16 april valdes nya styrelsemedlemmar inför höstterminen. Vi är stolta över att presentera vår nya styrelse:

Ordförande: Mathilda Kahlqvist, Receptariestudent, Uppsala
EPSA LS: Solin Jolak, Apotekarstudent, Uppsala
Kassör: Ani Avedis, Apotekarstudent, Uppsala
IPSF CP: Ulrika Linde, Apotekarstudent, Uppsala
Ledamot: Lina Jonsson, Apotekarstudent, Göteborg
PR-ansvarig: Naba Al-Mashhadani, Receptariestudent, Uppsala
Sekreterare: Vakant

Det finns ännu möjlighet att kandidera till sekreterare! Hör av dig till styrelsen på president@snaps-online.se om du vill veta mer!

SNAPS presenterar Karriärshäng med Sanofi och Akademiska sjukhuset! 

Vi bjuder in till puben på Farmacevtiska Studentkåren, Uppsala där ni kommer få träffa Andrea Åhlin och Patricia Näslund och prata om engagemang och karriär. Andrea och Patricia har båda bakgrund i SNAPS, som ordförande respektive EPSA LS. Andrea har jobbat på ett digitalt start-up företag inom e-hälsa och är idag produktchef på läkemedelsföretaget Sanofi. Patrica jobbar idag som klinisk apotekare på Akademiska sjukhuset! 

Kvällen kommer att handla om varför de tidigare valt att engagera sig och vad det har gett dem. De kommer berätta om sin resa, sin karriär och även hur de tänkte angående karriären under studierna och vilka tips de kan ge idag. Hur är chanserna för apotekare inom industrin och som klinisk farmaceut? Hur ser en arbetsdag ut? Vad är det bästa med just deras karriärsval? 

Anmälan görs genom att klicka i KOMMER i FB-evenemanget! (Länk i rubrik)
Hoppas ni är lika taggade på denna härliga kväll som vi är! 

 

Mental Hälsa - Public Health kampanj

SNAPS Weekend 2018

SNAPS Weekend anordnades våren 2018, 3-4 mars i Uppsala. 

Temat för helgen var Psykisk Hälsa med helgens huvudföreläsare Åsa Konradsson Geuken! Åsa arbetar som universitetsadjunkt på institutionen för farmaceutisk biovetenskap vid Uppsala Universitet, forskar kring schizofreni, sitter i styrelsen för schizofreniförbundet OCH är lillasyster till Mats som drabbades av schizofreni för 30 år sedan. 

Vi gästades även av erfarna EPSA Trainers från Finland och Slovakien, Minna Häkkinen och Adam Majcher som höll i två trainings, en på lördagen och en på söndagen! Trainingsen handlade om stresshantering och konflikthantering. Inspirerande att få ta del av deras arbete och visa det för våra studenter. 

Det serverades frukost lördag och söndag med lite mingel samt lunch. Dessutom spenderade vi självklart lördagskvällen med en traditionell sittning i Pharmens pub. Där bjöds det på god trerätters mat, välkomsttal av ordförande naturligtvis plus massor med sång! Kvällen avslutades med dans på Kalmar Nation! 

Varmt tack för en fantastiskt lyckad helg hälsar Styrelsen! Så roligt att få träffa alla deltagare, sprida kunskap lärosätena mellan och få nya kontakter. 
 

EPSA Autumn Assembly 2017

Här är den fantastiska Svenska delegationen som representerade SNAPS på EPSA Autumn Assembly i Tjeckien, Brno 2017. 

Se mer från kongresen på SNAPS facebooksida och instagram snaps_sweden ! 

Från vänster: Gustav Nilsson, Lisa Johansson [SNAPS President], Linn Jansson, Carl-Magnus Christersson, Maria Hartmann [EPSA LS], Linnéa Kosir [SNAPS Sekreterare], Isak Simon.
Från vänster: Gustav Nilsson, Lisa Johansson [SNAPS President], Linn Jansson, Carl-Magnus Christersson, Maria Hartmann [EPSA LS], Linnéa Kosir [SNAPS Sekreterare], Isak Simon.

EPSA MENTORING PROJECT

EPSA har flera projekt på gång för att hjälpa studenter på diverse olika vis. Mentoring Project är till för dig som vill få extra guidning genom dina studier av någon med professionell erfarenhet.

Gå till hemsidan för att kolla in projektet och för att se vilka mentorer som finns tillgänliga. 
http://bit.ly/2lcS02o

Ansök här: http://bit.ly/2z77X0t
Deadline är den 18e November! Kom igen, testa!

PS. Tveka inte att kontakta vår EPSA LS, Maria Hartmann vid vilka funderingar som helst.

Brunch i Göteborg

SNAPS bjuder in till en brunch där vi får lära känna varandra bättre! Klicka på bilden för att komma till FB-evenemanget. 

PLATS: Villan, Högåsplatsen 6, 412 56 Göteborg
TID: Lördag 11/11
TEMA: E-hälsa

Utöver en bit mat får vi besök av en EPSA trainer från Oslo som föreläser om E-hälsa, vi styr upp en rolig workshop och informerar mer om SNAPS och EPSA. 
Priset för detta blir en liten slant på maximalt 50:- (mer info kommer framöver). 
Anmälan görs senast 28/10 genom att attenda FB-evenemanget och skicka ett mejl med namn/program/termin/specialkost till adressen treasurer@snaps-online.se

Studiebesök med SNAPS

Den 26 oktober har du chans att följa med SNAPS på ett studiebesök till Recipharm. Vi kommer att få veta mer om den farmaceutiska tillverkningen av fasta beredningsformer samt förpackning. 

Det finns ett begränsat antal platser så du anmäler dig genom att skicka ett mail med namn, program och termin till president@snaps-online.se. Sista anmälningsdagen är 20 oktober! 
Alla terminer oavsett receptarie eller apotekare är välkomna att delta!

Anmälan är bindande!

Varmt välkomna!

Förlängd anmälningstid!

Anmälningsperioden för IPSF World Congress i Taipei har förlängts till den 19e maj. Besök hemsidan för IPSF World Congress för mer information eller anmäl dig Här
 

En ny styrelse är vald

Under SNAPS fullmäktige den 11 april valdes SNAPS nya styrelse för verksahemsåret 2017/2018. Vi är stolta att få hälsa SNAPS nya styrelsemedlemmar välkommna! 

Ordförande: Lisa Johansson
EPSA LS: Maria Hartmann
IPSF CP: Waleed Warsame
Ledamot: Caroline Baskin
Sekreterare: Linnéa Kosir
 

SNAPS nya styrelse?!

Är du intresserad för att engagera dig i SNAPS styrelse 2017/2018? 
Under snaps fullmäktige den 11 april kommer delar av SNAPS styrelse att bytas ut.
Är du den vi söker? kanske!

Skicka in din kandidering eller förslag till val@snaps-online.se innan den 11 april för att ha chansen att kunna påverka SNAPS och sveriges farmacistudenters framtid. 

Poster som står inför nyval:

  • EPSA LS
  • Ledamot
  • Sekreterare 

    Poster som står inför fyllnadsval fram till december 2017:
  • Ordförande
  • IPSF kontaktperson

SNAPS söker även en Revisor och två ämbetsmän, National IMP Coordinator (NIMP) och Student Exchange Officer (SEO)!


Läs mer om de olika ämbetena här på hemsidan under fliken "Om oss" och på vår Facebooksida.
Frågor hänvisas till val@snaps-online.se 
 

Ingen mer temporär behörighet för apotekarstudenter?

SNAPS har tillsammans med FaS (Farmaceutiska studentkåren) och SAKS (Shalgrenska akademins studentkår) författat en debattartikel som ifrågasätter Läkemedelsverkets och socialstyrelsens undersökning om att ta bort apotekarstudenternas möjlighet till temporär behörighet att expediera recept under deras verksamhetsförlagda utbildning, praktiken. Läs hela artikeln här och tyck till.

IPSF World Congress - Taipei, Taiwan

Upplev Taiwan på bästa sätt tillsammans med farmacistudenter från hela världen. Besök hemsidan för IPSF World Congress för mer information eller anmäl dig Här

Mentoring Project 2017 - EPSA

Är du intresserad av att få ett mentorskap av en professionell farmaceut? Vill du bli guidad i din framtida karriär och få tips för framtiden?

Då bör du ansöka till EPSA's mentors projekt 2017. Deadline är den 4 december.

Målet med projektet är att knyta kontaktnätverk mellan studenter och yrkesverksamma farmaceuter. På detta sätt få studenterna en chans att få vägledning i deras karriär från ett internationellt perspektiv. Varje student kommer få en mentor från ett område av intresse. Ta chansen att vidga ditt nätverk och se hur yrkesverksamma personer arbetar.

För mer information om projektet och hur man ansöker kan man hitta på EPSA's hemsida!
Vid frågor kontakta: prof.affairs@epsa-online.org

40th EPSA Annual Congress - Slovenien

Den 1 december kommer anmälan till the 40th EPSA Annual Congress att öppna. Eventet kommer att äga rum i Kranjska Gora, en liten stad i Slovenien. Årets tema är ” Healthcare – an innovative approach”.

Kongressen kommer att pågå i fem dagar där cirka 350 studenter från hela Europa samlas för att delta i olika symposier, föreläsningar och workshops enligt temat "Healthcare – an innovative approach".

Eventet kommer att pågå mellan den 17-23 april, 2017. Första registreringsperioden öppnar den 1 december. Kostanden för kongressen är 325€ om man anmäler sig mellan den 1 december-31 januari.  Därefter kommer kongressavgiften att öka till 375€ (från 1 februari). I kongressavgiften inkluderas även boende och mat.

Vid frågor, tveka inte att kontakta nuvarande EPSA LS på: epsa@snaps-online.se

För mer information om kongressen och registrering, se deras officiella hemsida för kongressen eller Facebook sida.
 
Ta chansen att bredda dina kunskaper samtidigt som du träffar farmacistudenter från hela Europa!

SNAPS styrelse 2017 - engagera dig!

Är du intresserad för att engagera dig i SNAPS styrelse 2017? Nu har du chansen!

På SNAPS årliga höstmöte i slutet av november kommer alla SNAPS-medlemmar att ha möjlighet att närvaro på plats eller via Skype och kandidera till olika styrelseposter. Är du intresserad av att engagera dig i SNAPS? Du har nu möjligheten att sitta med i SNAPS styrelse 2017. Fram till höstmötet kommer det komma information löpande om det olika posterna.

Att engagera sig i SNAPS är en unik chans att knyta kontakter med andra farmacistudenter och företag på nationell och internationell nivå (något som du kan ha nytta av i framtiden). Som del av SNAPS styrelse och team får du möjlighet att påverka och jobba med frågor som berör din blivande yrkesgrupp, din utbildning och din framtid!

Genom att engagera dig i SNAPS kommer du att få lära dig hur en organisation fungerar med egen budget och egna stadgar. Med andra ord kan man säga att du står med ena benet i studielivet och det andra i yrkeslivet.

Poster som du kan kandidera till är:
-          Ordförande
-          IPSF kontaktperson
-          Kassör
-          PR-ansvarig


Du kan även kandidater till posterna nedan som är ett fyllnadsval fram till 30 juni 2017:
-          EPS LS
-          Ledamot
-          Sekreterare


SNAPS söker även två ämbetsmän, National IMP Coordinator (NIMP) och Student Exchange Officer (SEO)!

Är du intresserad av någon av dessa poster eller känner någon som du tror skulle passa för en post? Skicka då in ett motiveringsbrev till valberedningen på val@snaps-online.se. Tänk på att förklara varför just du skulle passa till den aktuella posten, t.ex. om du har tidigare erfarenheter som kan vara till nytta för den post du vill kandidera till. 

Har du frågor kring någon av poster är du även välkommen att maila till val@snaps-online.se.

SNAPS Weekend 2016  - förläng ansökningstid!

ANSÖKNINGSTID FÖR SNAPS WEEKEND 2016 FÖRLÄNGD FÖR UPPSALA STUDENTER!

Nu när jubileumsveckan är över och nu när månadens CSN trillat in kanske ni ska fundera om ni ska anmäla Er till SNAPS Weekend 2016. Anmälan har förlängts för Uppsala studenter fram till 4 november. Ta chansen och delta i eventet som samlar farmacistudenter från både Uppsala och Göteborg.

Anmäl dig genom att maila SW@snaps-online.se med följande uppgifter:
- För- och efternamn
- Personnummer
- Mobilnummer
- Vilket universitet du läser vid
- Vilket program och vilken termin du går
- Alkohol/alkoholfritt
- Eventuella allergier eller matpreferenser
OBS! Anmälan är bindande.

Kika in i FB-eventet för att få mer information om vad helgen kommer bestå av! Klicka här!

SNAPS Weekend 2016 - anmäl dig!

GLÖM INTE ATT ANMÄLA DIG TILL SNAPS WEEKEND 2016! SISTA ANMÄLNINGSDAG: 27 oktober

Årets upplaga av SNAPS weekend med antibiotikaresistens som tema kommer att hållas i Uppsala 12-13 november!

Vad är SNAPS weekend?
Detta är en helg där vi samlar farmacistudenter från våra två medlemskårer (FaS i Uppsala och SAKS i Göteborg) i en och samma stad och umgås, diskuterar och inspireras av varandra!

Vilka får komma?
Alla som är medlemmar i FaS (Uppsala) och SAKS (Göteborg) kan anmäla sig till denna helg.

Vad kostar det?
400:- för Uppsalastudenter
500:- för Göteborgsstudenter (boende för två nätter ingår)

För mer information klicka här

Ny trainee plats uppe för ansökan

Ännu ett nytt IMP erbjudanden ute nu!

Nu har du chansen att söka till ett internship via IMP inom regulatory affair för GIRP i Belgium som pågår i 6 månader. Ett krav som ställs för att kunna söka platsen är att man under hela internship tiden är inskriven på ett studieprogram.

Nedan finns mer information och en guide för hur du går tillväga när du söker, vilka kvalifikationer som krävs samt lön mm.

Deadline för ansökan till platsen är den 15 oktober. I ansökan så måste CV och personligt/motivationsbrevet vara på engelska.

För mer information klicka här!

SNAPS Weekend 2016

SAVE THE DATE!

Årets upplaga av SNAPS weekend med antibiotikaresistens som tema kommer att hållas i Uppsala 12-13 november!

Vad är SNAPS weekend?

Detta är en helg där vi samlar farmacistudenter från våra två medlemskårer (FaS i Uppsala och SAKS i Göteborg) i en och samma stad och umgås, diskuterar och inspireras av varandra!

Vilka får komma?
Alla som är medlemmar i FaS (Uppsala) och SAKS (Göteborg) kan anmäla sig till denna helg.

Vad kostar det?
400:- för Uppsalastudenter..
500:- för Göteborgsstudenter (boende för två nätter ingår)

Studenter som reser från Göteborg kan få upp till 300:- i resebidrag mot uppvisande av kvitto för tågbiljetter eller bensin om ni åker bil. Resebidraget får ni så fort ni betalat anmälningsavgiften och skickar in era kvitton.

Vad kommer vi göra på SNAPS weekend 2016?
Schemat kommer att publiceras inom kort men här är en liten sammanställning på vad helgen kommer innehålla:
- Presentationer om olika karriärvägar som finns för oss farmaceuter, allt från apotek till industri!
- En eftermiddag med fokus på antibiotikaresistens, hur jobbar man med detta problem inom europa och vad kan vi farmaceuter göra?
- En session där vi tillsammans planerar en public health campaign som vi senare kan genomföra på lokal nivå i Uppsala och Göteborg.
- På lördagen avslutar vi dagen med en traditionsenlig sittning med skratt och sång i Farmacevtiska Studentkårens kårhus Pharmen.
Mer detaljer kommer inom kort!

Kika även in facebook eventet för uppdaterad infomation genom att klicka här!
Om ni har några frågor kan ni maila dessa till president@snaps-online.se

Ansök om ett nytt internship inom Regulatory Affiars

Nytt IMP erbjudanden ute nu inom Regulatory Affairs!

Nu har du chansen att söka till ett betalt internship via IMP inom regulatory affair för AESGP i Belgium som pågår i 8 månader.

Nedan finns mer information och en guide för hur du går tillväga när du söker, vilka kvalifikationer som krävs samt lön mm.

Deadline för ansökan till platsen är den 15 oktober. I ansökan så måste CV och personligt/motivationsbrevet vara på engelska.

För mer information klicka här.

Ansök om att vara en del av IPSF-teamet, 2016/17

Vill du arbeta i en internationell miljö? Är du intresserad av folkhälsofrågor? Eller brinner du för utbildningsfrågor? Du kanske t.o.m. är intresserad av hur man kan utveckla farmaceutyrket?  Eller så kanske du tycker marknadsföring är kul?

Då ska du ansöka om att vara en del av det nya IPSF-teamet 2016/17! IPSF söker nya medarbetare inom en rad olika områden som kan fortsätta driva organisationen. Se nedan länk för en mer utförlig beskrivning av de positioner som efterlyses. Sista ansökningsdag: 4 september 2016!

För att söka någon av positionerna, klicka här. I PDF-filen längst ner finner du en mer utförlig beskrivning av de positionerna som utlyses med kontaktuppgifter till ansvarig person.

Om du har några frågor kan du självklart höra av dig till ipsf@snaps-online.se 

Lycka till!

EPSA Autmn Assembly 2016, Rumänien

Den 5 juli kl. 20.00 öppnar anmälan till EPSA Autumn Assebly 2016! I år hålls den i Cluj-Napoca, Rumänien mellan 1-6 november. Temat för höstens kongress är Mental Health - from substance to society.

Under första registreringsperioden, 5 juli-20 augusti, är anmälningsavgiften 250€. Därefter ökar avgiften vid andra registreringsperioden mellan 21 augusti - 30 september, och är 300€.

Mellan den 29 oktober – 1 november finns det chans att delta i en pre-congress tour. Avgiften för touren är 185€. Anmälan sker samtidigt som registreringen till kongressen. Mer info om programmet hittar du här: www.epsa-aa2016.com/pre-congres/

Tveka inte att kontakta epsa@snaps-online.se om du har några funderingar eller frågor.
För mer information om kongressen och registrering till kongressen, http://.epsa-aa2016.com/registration/


Ta chansen att bredda dina kunskaper samtidigt som du träffar farmacistudenter från hela världen!

Ansök om att bli EPSA:s traineer!

Nu är ansökan öppen för att bli EPSA traineer!

Eventet kommer att äga rum mellan 17:e och 23:e juli 2016 i Tjeckien. Det är EPSA:s 10:e Training New Trainers event (TNT) och som detta år även har organiserats ihop med International Veterinary Students’ Association (IVSA).
Är du intresserad av att bli EPSA:s nya traineer, ansöka redan idag!

Se länken nedan för fullständig information på EPSA:s hemsida. Vid frågor kontakta training@epsa-online.org.

www.epsa-online.org/index.php/projects/epsa-training-project/training-new-trainers

Två styckena nya internship platser uppe för ansökan!

Nya IMP erbjudanden ute nu!

Det ena ger dig möjligheten att få ett betalt internship via IMP inom regulatory affair för Asphalion i Spanien som pågår i 6-12 månader. Det andra handlar om ett internship inom farmakoviligansför Pharminvent i Tjecken som pågår i 12 månader.

I pdf-filerna nedan finner du en guide för hur du går tillväga när du söker, vilka kvalifikationer som krävs samt lön mm.

Deadline är 30 april för ansökan till Spanien medan Tjeckien har ansökningstid till och med 7 maj. I ansökan så måste CV och personligt/motivationsbrevet vara på engelska och skriv även tydligt vilken position du är intresserad av att ansöka om.

Tveka inte att maila till  epsa@snaps-online.se om du har frågor. Din ansökan ska skickas direkt till central.imp@epsa-online.org
 

2014

SNAPS stödjer Musikhjälpen. Gör det du också! Insamlingen Farmaceuter mot HIV samlar in pengar som går till kampen för att stoppa spridningen av HIV.

http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/farmaceuter-mot-hiv

Snart är det dags för SNAPS styrelse och team 2014 att tacka för sig och välkomna nya representanter inför läsåret 2015!

På SNAPS årliga höstmöte söndagen den 30 november kommer alla SNAPS-medlemmar att ha möjlighet att närvara på plats eller via Skype och kandidera till de olika styrelseposterna. En skriftlig nominering ska skickas in till valberedningen innan den 2:a november 2014. I motiveringsbrevet ska du tänka på att förklara varför just du skulle passa till den aktuella posten t.ex. om du har tidigare erfarenheter som kan vara till nytta för den post du vill kandidera till.Nomineringen skickar du till snapsvalberedning@gmail.com

VARFÖR BORDE JUST DU KANDIDERA?
Att engagera sig i SNAPS är en unik chans att knyta kontakter med andra farmacistudenter och företag på nationell och internationell nivå (något som du kan ha nytta av i framtiden).
Som del av SNAPS styrelse och team får du möjlighet att påverka och jobba med frågor som berör din blivande yrkesgrupp, din utbildning och din framtid!
Genom att engagera dig i SNAPS kommer du att få lära dig hur en organisation fungerar med egen budget och egna stadgar. Med andra ord kan man säga att du står med ena benet i studielivet och andra i yrkeslivet.

POSTER SOM DU KAN KANDIDERA TILL ÄR:
Ordförande
Kassör
Sekreterare
EPSA-kontaktperson
IPSF-kontaktperson
Ledamot
PR-ansvarig
National Individual Mobility Project Coordinator – NIMP
Student Exchange Officer – SEO
Revisor
 

SNAPS-weekend 2014 arrangeras i år i Göteborg. Under helgen kommer farmacistudenter från hela Sverige att få chansen att samlas och ha en trevlig och samtidigt lärorik helg ihop. Vi kommer hålla till på Sahlgrenska Akademin och många intressanta gästtalare från olika branscher, företag och organisationer kommer gästa oss under helgen.


"Farmaceutens roll i framtiden – Din framtid" är årets tema och representanter från Apoteket AB – SNAPS huvudsponsor – kommer och även gästtalare från bland annat Vitus Apotek i Norge, AstraZeneca samt en klinisk farmaceut kommer. Utöver detta kommer workshops att hållas under helgen och vi kommer även ha många roliga sociala aktiviteter såsom fredagsmingel och sittning på lördagskvällen med buffé från MAT.DELEN.

Priset för hela kalaset är 400 kr och anmälan skickas till treasurer@snaps–online.se Har du några frågor, funderingar eller är i behov av boende under SNAPS-weekend så tveka inte att höra av dig!

Det är med stor glädje som SNAPS meddelar att Sabina Vedia Fuentes är SNAPS nya Student Exchange Officer (SEO) som härmed tar över ansvaret för IPSF:s praktikutbytesprogram Student Exchange Programme (SEP). 

Nya SEO:n Sabina Vedia Fuentes har varit med i SEP-teamet under sin första termin på apotekarprogrammet i Uppsala och tar nu över SEO-rollen efter Amal Zbib. SNAPS styrelse vill passa på att sända ett stort tack till Amal Zbib och Doaa Hassan samt resten av SEP-teamet för ett fantastiskt bra jobb!

SEP-arbetet kommer nu att fortsätta under Sabina Vedia Fuentes ledning och är du intresserad av att arbeta med Student Exchange Programme så hör av dig till SEO@snaps-online.se!

EPSA-kongress i Budapest var härlig, intensiv och inspirerande. Det fanns många olika sorters aktiviteter att delta på under alla EPSA-kongressdagarna och ungerska HUPSA har gjort ett jättebra jobb. Workshopsledare från industriföretag hade kommit till Budapest och berättade bland annat om läkemedelsutveckling och hur rekryteringsprocessen av nya farmaceuter kan se ut. EPSA bjöd även på mängder av Soft skills-workshops där man övade på och diskuterade om exempelvis ledarskap och kommunikation.

Festligheter under kvällarna med älg-svenskar under Animal Night och knäckebröd-med-kaviar-utdelning i traditionsenlig IKEA-utstyrsel under International Night var riktigt roliga och välorganiserade. EPSA är riktigt duktiga på att skapa en glädjefylld, festlig atmosfär och den knepiga EPSA-dansen är bara en av många EPSA-tokigheter som vi fått prova på. Alla är på kongressen för att ha roligt. Att varje kväll med dans och skratt slutade framåt småtimmarna är en självklarhet för alla deltagare! Mer bilder hittar du här!

Interprofessional Collaboration – How does it work? Hans Lindén (EUFEPS), Beatriz Silva Lima (TBC), Jorge Batista (EPSA:s Vice President of Education), Prof. Sandor Kerpel-Fronius samt Georgina Gal (EIPG). De höll varsin presentation om ämnet och därefter avslutades dagens symposium med en "panel discussion".

Många nyfikna studenter ställde frågor som:
- Hur kommer jag in i industrin, behöver jag doktorera?
- Tror ni att farmaceuter kommer att få rättigheten att förskriva läkemedel i framtiden i hela Europa?
- Vilka kunskaper behöver jag för att arbeta med Marketing eller Management?

Man lär sig otroligt mycket när man åker iväg på en sån här kongress, så ta chansen och åk till EPSA:s nästa kongress i höst som kommer att hållas i Tjeckien!

Helsingfors Universitet erbjuder dig 3 månaders internship inom farmakologisk mikrobiologi. Läs mer om tjänsten pá länken nedan och mejla gärna våran National IMP coordinator: nimp.snaps@gmail.com kring alla frågor angående tjänsten och din ansökan. Vi vill ha din ansökan senast den 4 maj!

http://epsa-online.org/index.php/epsa-archive/301-epsa-imp-placement-university-of-helsinki

Inför SNAPS Nationella Studieråd senare i vår vill vi höra vad du tycker om din farmaciutbildning.

TILL ENKÄTEN (https://docs.google.com/a/snaps-online.se/forms/d/1TqY_CENX-Emqn0UAP1_Rio1Gqqit-ulYeTf9vHb0sJA/viewform?usp=send_form)

I helgen hade SNAPS sitt årsmöte i Göteborg där samtliga styreslsaledamöter närvarade!

Styrelsen är sjukt taggad på sitt arbete tillsammans under 2014!

SLEQ är en global enkät som upprättats av FIP Education Initiatives (FIPEd) och IPSF. Syftet med undersökningen är att mäta och kartlägga studievanor och erfarenheter hos farmacistudenter över hela världen. Samlade data kommer att utgöra belägg för framtida förbättring av de farmaceutiska utbildningarna i ett globalt perspektiv.

Din röst behövs för att globalt lyfta fram och förbättra den farmaceutiska utbildningen!! Enkäten hittar ni här: http://www.codegnet.org.uk/moII_2013/

Den tar ca 10 minuter att genomföra.

Kampanjen syftar till att öka kunskapen kring de negativa hälsoeffekter och risker vi utsätter våra kroppar för vid långvarig stress. Är Du personen vi söker för att starta upp våran nya kampanj?

Mejla:
Emmi: ipsf@snaps-online.se eller
Linn: epsa snaps-online.se

Kampanjen är tänkt att hållas i mitten av oktober 2014.Kampanjmaterial i form av presentationsmaterial, affischer samt en arbetsplan finns färdigt att tillgå. Tveka inte att höra av dig via mejl för mer information!

EPSA vill inte att du skall sitta hemma och ha tråkigt hela sommarlovet. Därför erbjuder EPSA nu 25% rabatt till alla sina medlemmar som vill delta i Entrepreneurship Experience Programme. Läs mer om EntEx, datum, registrering och avgifter på EPSA:s hemsida.

Tack alla pratglada studenter i Göteborg och Uppsala för två väl genomförda mässor – Alarm & Pharmada! Till alla er nyfikna där ute så har SNAPS 1068 medlemmar och fler ska vi bli! De lyckliga vinnarna i vår tävling är:

Göteborg
1. Adella Yildirim
2. Fredrika Ekborg
3. Johanna Johansson

Uppsala
1. Christine Nygård
2. Sandra Yousef
3. Andrea Bengtsson

Priserna i vår tävling är:
1. Hörlurar till ett värde av 1390 kr.
2. Mobilskal (Iphone5)
3. 10% rabatt i Earphones webbshop eller butiken på Avenyn.

Vinnarna kommer att bli kontaktade via mail.

När: 31 juli - 10 augusti 2014
Var: Porto i Portugal
Första registreringsperioden: 15 januari – 31 mars. Antalet platser är väldigt begränsade så först till kvarn gäller!

Avgift: 400 €
Avgiften inkluderar hela programmet för kongressen, boende, alla måltider (utom middag på den lediga kvällen), all transport under kongressen och upphämtning från Porto flygplats (Porto Airport Francisco Sá Carneiro) och/eller tågstationen (Campanhã Train Station) den 31 juli.

Detta är ett ypperligt tillfälle för att få inblick i hur det farmaceutiska området ser ut utanför Sverige och för att träffa farmaceutstudenter över hela världen! Kongressen består av workshops, public health-kampanjer och General Assembly (IPSF’s beslutande organ) varvat med temafester, utflykter och mycket mer! Workshopen kommer främst att behandla ämnena “Professional recognition of pharmacists through education” och “Translational pharmaceutical Sciences: from the bench to the patient bedside”.

Hur registrerar jag mig?
Registreringen utgörs av två steg:

1.    Registrera dig på IPSF-kongressens hemsida:
http://2014.ipsf.org/site/index.php/registration-form

2.    Maila ditt:

·         Namn

·         Nationalitet

·         Pass/nationellt ID-nummer (nationellt ID gäller bara för EU-medlemmar)

·         Giltighetstid på pass/nationellt ID

Till ipsf@snaps-online.se för att få ett konfirmationsbrev som bekräftar ditt SNAPS-medlemskap. Detta brev ska du inom 7 dagar efter att du har registrerat dig på hemsidan skicka till: registration@2014.ipsf.org Mer info finns på kongressens hemsida: http://2014.ipsf.org/site/

Har du frågor, tveka inte att maila IPSF-kontaktpersonen
Emmi Inabe på: ipsf@snaps-online.se

Vad är Annual Congress?
Annual Congress är ett utmärkt tillfälle att få träffa och knyta kontakter med farmacistuderande från hela Europa!

Årets kongress kommer gå av stapeln i Budapest från den 25 april till den 1 maj. Under kongressen kommer det hållas föreläsningar och workshops utgående från årets tema: Interprofessional collaboration and education.Kongressen bjuder även på en rad olika sociala tillställningar, kvällsaktiviteter och Budapest-sightseeing. Mer information hittar du här: http://epsa-ac2014.com/

Hur anmäler jag mig till Annual Congress?
Anmälan görs via EPSA-hemsidan. På måndag, den 13 januari öppnar registreringen.
http://epsa-online.org/index.php/events/annual-congress Det är ett begränsat antal platser så först till kvarn är det som gäller! Kongressavgiften är 325€. I avgiften ingår boende, mat, föreläsningar, workshops samt tillträde till en rad sociala aktiviteter. Det enda som tillkommer kostnadsmässigt är resan dit och tillbaka.

Har du några frågor eller funderingar?
Kontakta vår EPSA-delegat Linn Jansson på epsa@snaps-online.se eller via Facebook.

SNAPS arbetar på uppdrag av: