Den 60:e IPSF-världskongressen hålls i Portugal!

När: 31 juli - 10 augusti 2014
Var: Porto i Portugal
Första registreringsperioden: 15 januari – 31 mars. Antalet platser är väldigt begränsade så först till kvarn gäller!

Avgift: 400 €
Avgiften inkluderar hela programmet för kongressen, boende, alla måltider (utom middag på den lediga kvällen), all transport under kongressen och upphämtning från Porto flygplats (Porto Airport Francisco Sá Carneiro) och/eller tågstationen (Campanhã Train Station) den 31 juli.

Detta är ett ypperligt tillfälle för att få inblick i hur det farmaceutiska området ser ut utanför Sverige och för att träffa farmaceutstudenter över hela världen! Kongressen består av workshops, public health-kampanjer och General Assembly (IPSF’s beslutande organ) varvat med temafester, utflykter och mycket mer! Workshopen kommer främst att behandla ämnena “Professional recognition of pharmacists through education” och “Translational pharmaceutical Sciences: from the bench to the patient bedside”.

Hur registrerar jag mig?
Registreringen utgörs av två steg:

1.    Registrera dig på IPSF-kongressens hemsida:
http://2014.ipsf.org/site/index.php/registration-form

2.    Maila ditt:

·         Namn

·         Nationalitet

·         Pass/nationellt ID-nummer (nationellt ID gäller bara för EU-medlemmar)

·         Giltighetstid på pass/nationellt ID

Till ipsf@snaps-online.se för att få ett konfirmationsbrev som bekräftar ditt SNAPS-medlemskap. Detta brev ska du inom 7 dagar efter att du har registrerat dig på hemsidan skicka till: registration@2014.ipsf.org Mer info finns på kongressens hemsida: http://2014.ipsf.org/site/

Har du frågor, tveka inte att maila IPSF-kontaktpersonen
Emmi Inabe på: ipsf@snaps-online.se

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter