Mike How Travel Award 2015

Mike How Travel Award skapades under 2007 av industriella farmaci avdelningen (IPS) i International Pharmaceutical Federation (FIP). Denna utmärkelse skapades i syfte att hedra Mike How som ägnat merparten av sin tid för att främja industriell farmaci.

Det årliga priset ges till unga farmacistudenter som har visat stort intresse och passion för industriell farmaci. De kan vara inblandade i själva industriell farmaci forskning, genomfört forskning inom industriell farmaci eller aktivt arbetat inom en Industriell farmaceutisk miljö.
Genom att delta i FIP kongressen och tillhörande IPS evenemanget, kommer pristagaren att få en möjlighet att utöka sina kunskaper och få följa den senaste forskningsutvecklingen inom industriell farmaci, vilket kommer att främja och positivt påverka pristagarens karriär inom industriell farmaci.

Priset beviljas till enbart en mottagare varje år.

Läs mer HÄR

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter