SNAPS Weekend 2015

Den 7 till 8 november 2015 är det dags för årets SNAPS Weekend! Detta år kommer vi att vara i Uppsala.

Under de två kongressdagarna så möter du som deltar studenter från hela landet, föreläsare från akademi och näringsliv. Du får disskutera aktuella frågor ur ett nationellt och ett internationellt perspektiv och skapa kontakter för nutid och framtid.

Temat för lördagen är "En internationell karriär" och vi kommer bl.a. att höra Thony Björk prata om farmacin ur ett internationellt perspektiv. Anders Karlén pratar om hur det är att koordinera ett internationellt projekt och vi får även lyssna till Farmaceuter utan Gränser samt vad man har för möjligheter att engagera sig under sin studietid från SNAPS styrelse

Söndagen bjuder på nationellt studieråd om apotekspraktiken då Andy Wallman pratar om apotekspraktiken i ett vetenskapligt perspektiv. Därefter förs en paneldiskussion om apotekspraktik av Andy Wallman, Jannike Stenlund och Helena Tornberg.

Ytterligare talare och exakta tider kommer inom kort!

Kostnad för helgen är 150 kr och då ingår lunch på lördag och söndag samt middag på lördag kväll.

Anmälan görs via http://goo.gl/forms/Ej6DgKuSkt

Hoppas att vi ses där!
 

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter