Farmaceutisk rådgivare – sommarvikariat Apoteket AB

Vill du arbeta som farmaceutisk rådgivare hos oss på Apoteket AB i sommar?

Nu söker vi semestervikarier till våra apotek runt om i Sverige. Vi söker främst farmaceutiska rådgivare under sommarperioden Juni – Augusti till såväl de större som de mindre apoteken. Hos oss får du möjlighet till ett jobb nära kunden där din kompetens och insats spelar en stor roll. Du arbetar för att göra det enklare för våra kunder att må bra och bidrar till vår vision ” Ett liv i hälsa”. Som farmaceutisk rådgivare på Apoteket AB kommer ditt arbete att vara omväxlande och du kommer att arbeta med både receptservice, egenvård, rådgivning och försäljning. Du bidrar med farmaceutisk kompetens i apotekets olika kunderbjudanden och medverkar till att tillvarata kunskap från kundmöten. 

Självklart finns det stora chanser till fortsatt anställning hos oss!

Via vår hemsida söker du till respektive sommarvikarieannons, dessa är indelade i olika regioner för att bäst möta dina önskemål, välj den region som passar dig. Ange gärna i din ansökan vilken ort/område du är intresserad av i första, andra och tredje hand. 

Vi ser fram emot din ansökan och hoppas att du vill vara hos oss hela sommaren, välkommen!

Ansök här!

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter