European Association of Hospital Pharmacists (EAHP) 

Är du intresserad av Klinisk farmaci? Isåfall kan det här vara en kongress för dig!

European Association of Hospital Pharmacists (EAHP) annordnar den 25-27 mars 2015 en kongress i Hamburg, Tyskland. Kongressen samlar ca 4000 kliniska apotekare, beslutsfattare inom sjukvården och andra intressenter. EAHP erbjuder alla studenter som är intresserad av klinisk farmaci ett studetpaket, framtaget i samråd med European Pharmaceutical Students’ Association (EPSA).

Temat är "Patient safety and healthcare improvements - the hospital pharmacist's contribution". Studentpaketet kostar 110 euro och inkluderar inträde till "the opening reception", alla seminarium och utställningen, lunch på onsdag och torsdag samt pausfika.

Läs mer om kongressen och om hur du registrerar dig HÄR!