Annual Congress 16 - Finland

Den 1 december öppnar registreringen till EPSA Annual Congress i FInland! Kongressen äger rum den 18-24 April och temat är Drug therapy for special patient groups.

Under veckan arrangeras workshops på temat personlig och professionell utveckling. Du kommer få gå på föreläsningar med Europas främsta föreläsare samt ha möjlighet att delta i hälsokampanjer och vetenskapliga tävlingar. Dagarna avslutas med middagar och fester på teman som International night och Finnish night.

Kongressen kostar 350 Euro vid registrering under perioden 1 dec-31 jan. Vid registrering 1 feb - 31 mars kostar kongressavgiften 400 euro. I priset ingår mat under vistelsen, boende på Omena Hotel i centrala Helsinki och tillgång till samtliga föreläsningar och fester.

Är du intresserad av att åka med? Passa på att registrera dig redan den 1 december! Har du frågor? Kontakta gärna epsa@snaps-online.se

Registreringen hittar du här: http://www.epsaac2016.org/