Autumn Assembly 15 - Malta

Den 1 juni öppnar registreringen till EPSA Autumn Assembly 2015 - Malta! Kongressen äger rum den 27 okt-1 nov och temat är Immunopharmacology - tailoring complex therapies to meet the needs of patients.

Under veckan arrangeras workshops på temat personlig och professionell utveckling. Du kommer få gå på föreläsningar på temat immunopharmacology med Europas främsta föreläsare samt ha möjlighet att delta i hälsokampanjer och vetenskapliga tävlingar. Dagarna avslutas med middagar och fester på teman som International night och Maltese night.

Kongressen kostar 275 Euro vid registrering under perioden 1 juni-31 juli. Vid registrering 1 aug - 27 sept kostar kongressavgiften 325 euro. I priset ingår mat under vistelsen, boende på The BayStreet hotel, transport mellan aktiviterna och tillgång till samtliga föreläsningar och fester.

Är du intresserad av att åka med? Passa på att registrera dig redan på måndag! Har du frågor? Kontakta gärna epsa@snaps-online.se

Registreringen hittar du här: http://epsa-aa2015.com/